ENGELSİZ Yaşam Vakfı himayesinde düzenlenen 'Antalya'nın En İyileri' ödül töreni, Mardan Palace Otel'de gerçekleştirilecek. Antalya'da 5 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrasında götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü sürede hiçbir yakını gelmeyen gencin 5 yıldır bakımını yapan, koruyucu aile olarak tüm ihtiyaçlarını üstlenen Gülsüm Kabadayı, 'Yılın Annesi' ilan edilerek ödüllendirilecek.

2 Nisan Salı günü Vatan Şaşmaz ve Yağmur Ayaz'ın sunuculuğunda gerçekleştirilecek geceyi, Atilla Kalpakaslan Vizyon Production düzenliyor. Gecenin amacının Antalya'nın başarılı işadamlarını ödüllendirirken, onları hayırlı bir amaca ortak etmek olduğunu aktaran Atilla Kalpakaslan, "Gülsüm Kabadayı, Engelsiz Yaşam Vakfı özel ödülü ile 'Yılın Annesi' ilan ederek maddi destekle ödüllendirilecek" diye konuştu.

Geceye katılacak sanatçıların da Antalyalı işadamları gibi hayırlı bir işe hizmet edeceğini kaydeden Kalpakaslan, "Geceye Hande Yener, Sinan Akçıl, Özcan Deniz, Hakan Altun, Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Tuğba Özay ve sürpriz sanatçıların yanı sıra, Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit, Salih Güney gibi sanatçılar katılacak" dedi. Antalya'da 23 kategoride belirlenen yılın diğer 'en'leri ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Editör: Haber Merkezi