ŞARKICI ve oyuncu Halil Sezai, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına 'jakaranda' ağacı dikti. Projeyi 'şahane' diye nitelendiren Sezai, "Kendi adıma bir ağaç olması ömrüm boyunca unutmayacağım bir hediye" dedi.

 'İsyan' adlı şarkısıyla gençlerin gönlüne taht kuran, 'İncir Reçeli' filmleriyle büyük beğeni kazanan Halil Sezai, EXPO 2016 Antalya'ya destek veren ünlüler arasına katıldı. EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın teklifini kabul eden şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai, Aksu İlçesi'ndeki sergi alanına geldi. Proje ve Yapım İşleri Direktörlüğü'nün hazırlığı sunumu izleyen ünlü şarkıcı, projeyi etkileyici ve şahane buldu. 1121 dönümlük sergi alanını gezen Sezai, kendisi için hazırlanan jakaranda ağacına künyesini takıp, kürekle toprak attı, can suyu verdi.

 

 "UNUTAMAYACAĞIM BİR HEDİYE"

 Kendisini davet eden yönetime teşekkür eden Halil Sezai, duygularını şöyle dile getirdi: "Kendi adıma bir ağaç olması ömrüm bolunca unutamayacağım bir hediye. Dolayısıyla çok mutluluk verici bir şey. Her sene ziyarete gelip ağacımı kontrol edeceğim. Genel anlamda bazı organizasyonlar dışında kendim de fidan alıp TEMA'ya hediye ettim ya da yardımda bulundum. Ben zaten bitkilerle ve ağaçlarla uğraşmayı çok severim. Kendi organik ürünlerimi üretmeye çalışan bir insanım ama bu başka daha özel bir jakaranda ağacı."

 EXPO 2016 Antalya Projesi'nin Türkiye'ye muhteşem bir alan kazandırdığını söyleyen Sezai, 'Sanat Sokağı' bölümünü beğendiğini vurguladı, "Ben de gelip o sokakta şarkı söylemek isterim" dedi. Sezai, sanatçı arkadaşlarına da seslenerek, "Bitmiş hali muhteşem olacak. Bütün şarkıcı arkadaşlarımın, sanatın herhangi bir dalıyla ilgilenen arkadaşlarımın buraya gelip görmesi buraya destek atması çok güzel olur bence çünkü gerçekten şahane bir proje" dedi.

Editör: Haber Merkezi