Türkiye Okul Sporları Yarı Finalleri'nde 2 branş ve 4 kategoride, Antalya'yı temsil eden ve eğer başarılı olurlarsa Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına kalarak Türkiye Finali oynama şansını yakalayacak olan Serik'in 4 okulu ve öğrencilerini bu yolculuklarında yalnız bırakmayalım.

Okul sporlarında Türkiye Yarı Finallerine kalan; Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu, H. Mustafa Bankoğlu Ortaokulu, Tekeli Ortaokulu ve Gazi Ortaokulu öğrencileri, idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri deplasman diyebileceğimiz mücadelelerine gidecekler. Biz Serik tarihinde ilk kez olan bu toplu başarıda; Serik olarak çocuklarımızı ve okullarımız gidecekleri illerde yalnız bırakmayalım görüşündeyiz.

Bu 4 okulumuzun mücadele edeceği, Denizli, Uşak, Konya ve Adana illeri Serik'e çok uzak değil. Eğer o tarihlerde çalışma programları müsait ise Serik Kaymakamı Dr. Rıfat Altan, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz başta olmak üzere STK temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve seyahat engeli olmayan Serikli vatandaşlarımızın bu illerden en azından birisine giderek bu çocuklarımızı ziyaret etmeleri, maçlarını izlemleri ve onlara destek olmaları çok büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olur.

''Günlük kısır döngülerden sıyrılma vaktidir''

Serik'in günlük ve her zaman karşılaşılan olağan siyasi, ekonomik, sosyal vb. gibi gündemlerinden sıyrılarak;  Serik'in ve ülkemizin geleceği olan bu çocuklarımıza sahip çıkmanın bizce tam zamanıdır. Böyle başarılar her zaman ya da her yıl gelecek diye bir kaide yok. Bu sebeple bu yılı ve bu Mayıs ayını iyi değerlendirerek; Yükseliş Anadolu Lisesi Hentbol Takımı'nın başardığı Dünya Şampiyonluğu; daha sonra Yükseliş Anadolu Lisesi Kız Takımının yarı finaller kadar çıkma başarısından sonra şimdi de bu yolda diğer 4 okulumuzun başarılı olması için elimizden gelen çabayı gösterelim.

'Çocuklarımızı Oralarda Yalnız Bırakmayalım' çağrımızı bir kez daha Serik'i yönetenlere, Serik'in ileri gelenlerine, Oda temsilcilerine, STK'larına, muhtarlarına, siyasilerine, iş adamlarına ve tüm Serik'te yaşayanlara yapıyoruz.

Bu başarılı yolda bu aşamaya kadar, kendi alın terleri, kendi gözyaşları, kendi çalışmaları, azimleri ve kendi emekleri ile gelen; Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu, H. Mustafa Bankoğlu Ortaokulu, Tekeli Ortaokulu ve Gazi Ortaokulu öğrencilerini, idarecilerini, beden eğitimi öğretmenlerini, tüm öğretmenlerini ve velilerini kutluyor ve Türkiye Yarı Finallerinde hepsine başarılar diliyoruz.

 

Editör: Haber Merkezi