Serik Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Yıldız, Bayır Bucak'taki zulme dikkat çekmek için bir açıklama yaptı.

Ülkü Ocakları Başkanı Yıldız açıklamasında şunları söyledi; ''Serik Ülkü Ocakları olarak, Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte yine bir insanlık dramının yaşandığı ve Hükümet'in duyarsız kaldığı Türk yurdu olan Bayır Bucak'taki zulme dikkat çekmek istiyoruz.

İç Savaş çıkartılan Suriye topraklarında yaşayan Türkmenlerimizin de yaşadığı Bayır Bucak'ta soykırım devam etmekte ve bunu uygulayan Emperyalistler ise katliamları bölgeye yerleştirdikleri terör örgüt mensuplarına yaşam olanağı sunmak için gerçekleştirmektedir. Katliamları eleştirip kendini savunan yerli halkın söylediği bir çift sözü terör eylemiymiş gibi lanse edip, kendilerine göre sözde gerekçelerle katliamları gerçekleştirmektedir. Yapılan katliamlardan sonra iletişim yolları engellenerek, bilgi akışının önüne geçilmektedir. Gerçekleştirilen iftiracı medya politikalarıyla dünya kamuoyunun dikkatlerinin Bayır Bucak'a çevrilmesi engellenmektedir.  Dünya ülkelerinin bu zulme sessiz kalmasının önü açılmaktadır.

Bayır Bucak'taki kardeşlerimiz yurtlarından zorla çıkartılmakta ve kendilerine direnen emperyalist güçler bir taraftan Esed güçleri bir taraftan olmak üzere Bayır Bucaktaki soydaşlarımız şehit edilmektedir. Zaman zaman gerçekleştirilen katliamların dışında sürdürülen zulüm politikaları sürekli devam etmektedir. Serik Ülkü Ocakları olarak, Türkiye'deki tüm STK'ları Bayır Bucak'taki zulme karşı sessiz kalmamaya davet ediyoruz! Ayrıca başta Türkiye Cumhuriyeti hükümeti olmak üzere İslam İşbirliği Teşkilatını ve gerçekleştirilen bu zulme hassasiyet göstermesi gereken tüm ülkeleri bir an önce bu soykırımı durdurması için harekete geçmeye davet ediyoruz. Gazze için, Mısır için, Irak için, kendine parçalayan Hükümet neden Bayır Bucak'ı görmez?  Bayır Bucak'ın suçu Müslüman-Türk olması mıdır? Türklükten bu kadar mı nefret edilmektedir?''

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi