Ak Parti Serik İlçe ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarını buluşturun iftar programı Salı günü yapıldı

Ak Parti Serik İlçe Başkanlığı tarafında düzenlenen iftar programında partinin çeşitli kademelerinde görevli yöneticiler bir araya geldi. DSİ Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğine, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Serik Koordinatörü Osman Dirican, il yönetim kurulu üyeleri Hıfzullah Şahbaz ve Zihni Kilit, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Kadın Kolları İlçe Başkanı Esmahan Can, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Ünal ve partililer katıldılar.

İftarda konuşan Serik Koordinatörü Osman Dirican, siyasete Serik'te başladığını ve kendisinde ilçenin ayrı bir önemi olduğunu ifade ederek; ''Ramazan ayı boyunca yaklaşık 15 bin iftar sofrasına oturduk. Ramazan ayı sonuna kadar da 30 bin iftar sofrasında vatandaşlarımızla birlikte olmayı hedefliyoruz.'' dedi. İnsanların dertleriyle dertlendiklerinin altını çizen Dirican, Ramazan ayı boyunca ev ziyaretleri yapmaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Serik İlçe Başkanı Kozan ise Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı olarak, Ak Parti kadın Kolları ve Ak parti Serik Gençlik Kolları ile birlikte aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Kozan, 16 dönemdir devam eden siyaset akademisinin bu yılda devam edeceğini, katılmak isteyen partililerin kayıtlar bitmeden başvurmasını istedi. AK Parti Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Erdem ise Siyaset Akademisi ile ilgili bilgiler verdi.


 

Editör: Haber Merkezi