Türk Eğitim Sen Serik Temsilciği tarafından Belek'te düzenlenen iftar kalabalık bir katılımla yapıldı.

 Türk Eğitim Sen Serik Temsilciği tarafından Çarşamba günü Belek Beach Park'ta bir iftar düzenlendi. Türk Eğitim Sen Serik Temsilcisi Orhan Güreşçi ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına, sendika üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, eğitim camiası ve aileleri, Türk Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Bünyamin Seçme, MHP Serik İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, Serik Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, eski MHP İl Başkan Yardımcısı Osman Üstünmet, eski Belediye Başkanı Mehmet Habalı, ve diğer davetliler katıldılar.

İftar vakti yaklaşmaya başladıkça Beach Park'ta masaları da dolmaya başladı. Ezan vakti öncesinde doldurulan masalarda yapılan kısa sohbetlere sahnede yer alan tasavvuf müzikleri eşlik etti. İftar vaktinin girmesi ile birlikte programda sahne alan sanatçı ezan okudu ve herkes iftarlarını açtı. Sıcak yaz gününde Akdeniz'in serinliği ile ferahlayan ve iftarlarını açan davetliler, sahnede semazenleri izlediler ve ilahiler dinlediler. Yemek sonrasında yemek duası yapıldı ve arkasından davetliler çaylarını yudumlarken konuşmalar başladı.

Türk Eğitim Sen Serik Temsilcisi Orhan Güreşçi davetlerine icabet ederek iftarlarına katılan herkese teşekkür etti. Bu yıl geleneksel ayran şöleninin terör olayları nedeniyle ve şehitler anısına yapmadıklarını belirten Güreşçi, bunun yerine bu yıl iftar yemeğinde buluşmaya karar verdiklerini söyledi. Güreşçi; ''Bugün sizlerin bu güzel katılımlarınız ile birlikte bu iftarı düzenlemiş olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Biz sendikacılar olarak geçen bir yıl boyunca sizleri hep ziyaret ettik düşüncelerimizi aktardık. Bu çalışmalarımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Bu güzel günde bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.'' dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi