AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarının başlattığı 'Kardeşime İftara Gidiyorum' programı çerçevesinde Antalya Kadın Kolları, Bitlis'i ziyaret etti.

 'Kardeşime İftara Gidiyorum' projesi kapsamında Ak Parti Antalya Kadın Kolları, Bitlis'teki vatandaşlarla bir araya geldi. Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde Ahıskalılarla iftarda bir araya gelen Ak Parti Antalya Kadın Kolları üyeleri, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde şehit düşen Mesut Ardıç ve Van'ın Çaldıran İlçesi'nde şehit düşen Murat Sarıgül'ün ailelerini ziyaret etti.

 Bitlis ziyaretinin ikinci günü 8 bin 100 adet kitabeyi barındıran Ahlat Selçuklu Mezarlığını ziyaret eden Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları üyeleri, dua etti. Ziyaretler kapsamında Bitlis'teki yetim çocuklar da unutulmadı. Çeşitli hediyeler verilen çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 Antalya ile Bitlis arasında kurulan görün köprüsü hakkında bilgi veren Ak Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, "Genel Merkezimiz tarafından hayata geçirilen proje sayesinde, farklı bölgelerdeki vatandaşlarımızla bir araya gelme, onlarla tanışma fırsatı bulduk. Bitlis'teki ihtiyaç sahiplerine elimizden geldiğince yardım elimizi uzatmaya çalıştık. Bitlis'te bizleri çok sıcak bir şekilde karşılayan Ak Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanımız Diba Zeydan'a ve Ahlat Belediye Başkanımız Mümtaz Çoban'a ve Adilcevaz Belediye Başkanımız Necati Gürsoy'a ve Bitlisli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Editör: Haber Merkezi