Geçtiğimiz günlerde LYS sonuçları açıklandı. Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesinden sayısal puanda İzzet Berk Cansız 468. ,eşit ağırlık puanda Resul Buğra Ateş Türkiye 86. olarak ilçemizin gururu oldu.

Elde edilen bu başarı ile ilgili olarak Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Müdürü Halil Topçuoğlu şunları söyledi: ''Uzun planlı ve sistemli bir hazırlık döneminden sonra böyle büyük bir başarı elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Başarılı olmak için yıl boyunca gerek öğretmenlerim gerek öğrencilerim gece gündüz demeden çalıştık. Öğrencilerimize uzman rehberlik hizmetleri sunarak onların her zaman yanında olduk. Türkiye' de ilk 100'e ilk 1000'e bu öğrencilerimizi kattık. Disiplini elden bırakmadan sınava giren tüm öğrencilerimizi başarılı kıldık. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak eğitim alanında sosyal alanda sportif faaliyetlerde Serik'imize Antalya'mıza ülkemize en iyi hizmetleri vererek bu yıl da zirveyi yakaladık. Gerek Dünya Şampiyonluğu gerekse  PTS dereceleri, gerekse TEOG ve LYS de başarılarımızı kanıtladık.''

Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Nida Oğuz ise; ''Öğrencilerimizle ve velilerimizle gurur duyuyoruz. Bizler de bu başarının bir parçasıyız, total anlamda okul öğrencilerimiz çok yüksek puanlar aldı. Bu da okul aile ilişkilerinin okulumuzda ne kadar ciddiye alındığının göstergesidir.'' dedi.

Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi