Serik Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı Sakarya'da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndan derecelerle döndü. Sporcuları Başkan Ramazan Çalık karşıladı. Ayağının tozuyla Çınaraltı Meydanı'na gelen sporcular, başarılarını paylaşarak Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlarla moral verdi.

 

 

Serik Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı 14-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında Sakarya'da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndan gümüş ve bronz toplam 6 madalya ile döndü. Antrenör Sezai Küçük'ün gözetiminde çalışan sporcular altın madalyayı kıl payı kaçırdı. Genç Bayanlar kategorisinde 60 kilo da Melis Çoban 2'inci, Minik Bayanlar 65 kilo da Sıla Korkmaz 2.'inci, Yıldız erkeklerde Hasan Eren Uğur 3.'üncü, Minik Erkeklerde Arda Özcan 3.'üncü, Minik Erkeklerde Hasan Elmas 3.'üncü, yetişkin bayanlarda Melisa Üsküplü 3.'üncü oldu.

 

Şampiyonanın tamamlanmasının ardından ayağının tozuyla Çınaraltı Meydanı'na gelen Antrenör Sezai Küçük ve sporcular, başarılarını Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlarla paylaştı. Antrenör Sezai Küçük, sıkıntılı geçen günlerde az da olsa Serik halkına moral vermek istediklerini belirterek, ''Desteklerini esirgemeyen Başkanımız Ramazan Çalık ve yönetime teşekkür ediyoruz'' dedi.

 Serik Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı'nı Çınaraltı Meydanı'nda karşılayan Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, sporcuların başarısını halk ile paylaştı. Sporcuya her zaman destek verdiklerini ifade eden Başkan Çalık; ''Biz her zaman spora başarıya destek veriyoruz. Yeter ki gençlerimiz çocuklarımız başarılı olsun. Sakarya'da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndan gümüş ve bronz toplam 6 madalya ile dönen çocuklarımızı ve Antrenör Hocamız Sezai Küçük'ü tebrik ediyor başarıların devamını diliyoruz'' diye konuştu.





Editör: Haber Merkezi