Serik'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimini protestolar büyük bir coşku ile sürüyor. Evlilik merasimine giden genç bir çift te demokrasi nöbetine katıldı.

Serik Çınaraltı Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla sloganlar atıp, tepkilerini dile getirmeye devam ediyorlar. Serik'teki protestolara katılan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, tüm yurtta demokrasi nöbetlerinin devam ettiğini söyledi. Enç, "Siz şu anda çocuklarınızın geleceğinin nöbetlerini tutuyorsunuz. Bu darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayanları birleştirdi. Hamdolsun bundan sonrada bizi kimse ayıramayacak." dedi. Alana at üzerinde taşıdıkları bayraklarla gelen iki vatandaş ilgi çekti.

Gelin ve Damat 'Demokrasi Nöbetinde

Cuma günü akşamı Çınaraltı Meydanı'nda devam eden demokrasi nöbetine ikisi de 24 yaşındaki Şükriye ve Fatih Sayılı çifti de katıldı. Düğün salonuna gitmeden önce gelinlik ve damatlıkla meydana gelen çift, bir süre Türk bayraklarıyla nöbet tutanlara destek verdi. Demokrasi nöbeti ardından düğün salonuna geçen gelin ve damadın nikahını Serik Belediye Başkanı Ak Partili Ramazan Çalık kıydı. 'Demokrasi nöbetine' katılanlar ise Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto etti.


 

Editör: Haber Merkezi