Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık yaylada ve il dışında yaşayan yazlıkçıları ziyaret etti.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, her yıl gelenek haline getirdiği yayla ziyaretlerini 15 Temmuz'da yaşanan darbe kalkışmasından dolayı yarıda bırakmıştı. Milletin azim ve kararlılığı ile Türkiye tekrar huzur ortamına kavuşunca Başkan Çalık yarım kalan ziyaretlerine devam etti. Çalık, önce kardeş şehir protokolü imzaladıkları Konya Beyşehir ilçesini ziyaret ederek Beyşehir Belediye Başkanı Murat Altun ile bir araya geldi.

Daha sonra Beyşehir'de yaşayan Seriklileri ziyaret eden Çalık, oradan da Serikli vatandaşların yoğun olarak yaşadıkları Dumanlı Yaylasını ziyaret etti. Başkan Çalık'ın son durağı Isparta'nın Aksu İlçesi oldu. Burada Serikli yazlıkçılarla bir araya gelen Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi.

Ziyaretlerde Konuşan Çalık hemşerileri ile şunları paylaştı; ''Bizler bu göreve halka hizmet için geldik. Yer ve zaman gözetmeksizin çalışıyoruz. Yatma zamanı değil; bizler gece gündüz çalışıp, ülkemizi daha ilerilere taşıyarak bizden sonra gelecek nesillere daha aydınlık ve yaşanabilir bir ülke bırakma gayretinde olmalıyız. Bu sadece bizlerin görevi değil aynı zamanda bu ülkede yaşayan her bir ferdin en asli görevidir. Göreve geldiğim günden beri gelenek haline getirdiğim yayla ziyaretlerini bu yıl yaşanan bazı menfur olaylardan dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldım.  15 Temmuz'da yaşanan hain darbe kalkışması halkımızın göstermiş olduğu kahramanca direniş sayesinde tarihin karanlık sayfalarına gömüldü. Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın da kararlı duruşu hamt olsun ki ülkemiz üzerinde emelleri olan şer odaklarını bertaraf etti. Bundan sonraki süreçte inşallah hep birlikte Türkiye'nin hızlı yükselişine şahitlik edeceğiz.''



 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi