Coşkun; ''Bu bir bayrak yarışıdır ve bugün bayrak bize teslim edilmiştir. Öncelikli hedefimiz belediyeyi tekrar kazanıp üç hilalli bayrağımızı ait olduğu yerde tekrar dalgalandırmaktır.''

 

MHP Serik İlçe Yönetimi geçtiğimiz hafta MHP Genel Merkezi tarafından feshedilmiş; yerine Ahmet Ali Coşkun başkanlığında yeni yönetim atanmıştı. Göreve getirilen Ahmet Ali Coşkun, yeni yönetim kuruluyla birlikte parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, MHP Antalya Teşkilatı Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zeki Tunç, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur, muhtarlar, Serik Belediye Meclis Üyeleri, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Küreşoğlu, Serik Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldılar.

Yeni yönetim ile Serik'te yeniden canlanacaklarını ifade eden İl Başkan Yardımcısı Zeki Tunç; ''Bu günler manevi günlerdir. Türk Milleti'nin hareket etmesi amacıdır. 2019 yılında yapılacak üç seçimi geçirecek değerli donanımlı bir yönetim oluşturduk. Bu bir bayrak yarışıdır. Ahmet Ali Coşkun başkanlığında Serik'i yeniden ayaklandırıp alacağız. Yiğidi yerden yeniden kaldıracağız. Buna inancım tamdır.'' dedi.

Coşkun; ''Öncelikli hedefimiz belediyeyi tekrar kazanmak''

Geçmişte görev yapan yönetici ve partililerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan MHP Serik İlçe Teşkilatı'nın yeni Başkanı Ahmet Ali Coşkun ise şunları söyledi; ''Serik ilçe teşkilatında bu güne kadar görev yapmış, partimize ve davamıza önceki dönemlerde hizmet etmiş bütün ilçe başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Bu davaya hizmet edip bir tuğla koyan herkesten Allah razı olsun. Bu bir bayrak yarışıdır ve bugün bayrak bize teslim edilmiştir. Bu görevin kutsiyetini ve büyüklüğünü ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız çok iyi biliyor ve bu göreve layık bir şekilde çalışacağımıza söz veriyoruz. Öncelikli hedefimiz belediyeyi tekrar kazanıp üç hilalli bayrağımızı ait olduğu yerde tekrar dalgalandırmaktır. Bunu başaracak güç, kudret ve azme sahibiz. Allah'ın izniyle Türkiye genelinde de milletimizin desteği ile iktidara yürüyeceğiz. İnanıyoruz ki 2019 yılında liderimiz Devlet Bahçeli önderliğinde Serik'imizde, Antalya'mız da ve de Türkiye genelinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin şahlanışına ve bozkurtların tuğ kaldırıp yürüyüşüne tanık olacağız. Bu dava kutlu bir davadır. Takdir Allah'ın, zafer inananlarındır. Her zaman söylediğimiz gibi birlik ve beraberliğimizi bozmadan, hatta daha da güçlenerek bu kutlu davaya hizmet edelim. Kutlu yürüyüşümüze devam edelim. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin. Ne mutlu Türküm diyene.''

Ahmet Ali Coşkun'un Başkanlığı'nda oluşan MHP Serik İlçe Teşkilatı Yönetimi'nde ise şu isimler yer aldı; Osman Yıldız, İsa Kaşlı, Veysel Şahin, Ramazan Ekici, Ahmet Taş, Durali Adıgüzel, Hüseyin Akçaoğlu, Arif Kaya, Muhammet Koray Çalık, Mehmet Gür, Yusuf Kürşat Aydın, Ayten Günal, Yusuf Okudan, Tamer Atik, Hasan Ali Tuncer.

 

Editör: Haber Merkezi