Serik Belediyespor Kulübü 2016-2017 sezonunu Kadriye Beach Park'taki yeni tesislerinde açtı.

Çarşamba günü yapılan sezon ve yeni tesislerin açılış törenine Ak Aprti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, daire amirleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Pazarcılar Odası Başkanı Erdal Çam Serik Belediyespor kulüp yöneticileri, futbolcular, hentbolcular ve güreşçiler katıldılar.

 Açılış konuşmasını yapan Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık Serik'in spor ve diğer alanlarda marka olduğunu belirterek şunları söyledi; ''Bu tesisi iyi ki yapmışız. Serik marka olma yolundadır. Bunu hak ediyor. Buraya her takım gelmek istiyor. Bu tesisleri yaparken bizim de amacımız Serik'i kazandırmaktır.'' Herkesi önümüzdeki hafta sonu sezonun ilk maçı olan ve Serik'in kendi evinde oynayacağı Konyaaltı Belediyespor maçına davet eden Başkan Çalık; ''Hepinizi ailenizle maça bekliyoruz. Minderinizi alın gelin çaylar bizden. Ancak küfürsüz bir maç izleyelim. İnşallah hedefimiz futbolda 3. lig, hentbolda süper lig olsun.'' dedi

Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise Serik'in her alanda geliştiğini ve güzel hizmetler yapıldığına değinerek; ''Serik Belediyespor tesislerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sporcular için tesis çok önemlidir. İnşallah spor tesislerinin sayıları artarak devam eder. Serik Antalya'nın en dinamik ilçelerinden bir tanesidir. Her geçen gün Serik'te gelişmeler görüyoruz. Serik sporda tarımda turizmde ün yapmış ilçedir. İnşallah Serik güreşte olduğu gibi futbolda da aynı başarıyı yakalar. Serik'in 3. Lige yükselmesini temenni ediyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından çim saha içinde açılış kurdelesi kesildi ve ardından da Serik Müftü Vekili Mustafa Güner'in okuduğu dualarla kurban kesildi. Kurban kesiminin ardından Kulüp ve Belediye Başkanı Ramazan Çalık futbolcularla top paslaştı ve penaltı atışı yaptı.

Program sonrasında ise Serik Belediyespor Futbol takımı antrenman yaptı. Antrenmanda çift kale maç yapan takımlara başpehlivanlar da katılarak futbol oynadılar.


 



Editör: Haber Merkezi