ANTALYA'da uluslararası düğün operatörü Wedding City Antalya ve Arri Tur'un düzenlediği Antalya tanıtım gezisine, 4 Hint düğün operatörü katıldı.

 Hint düğün operatörleri, Kundu, Belek, Side bölgelerinde 15 hotel ve Olimpos Teleferik'i gezdi. Antalya ve otellere hayranlıklarını gizleyemeyen Hint düğün operatörleri 3 gün tanıtım gezisini çok az bulduklarını belirterek, "En az 10 gün kalmalıyız ki daha fazla otel ve ilginç mekanları gezebilelim ve inceleyelim" dedi.

 Hint düğün operatörleri Rakesh Harjai, Tooshan Harjai, Navpreet Bhasin ve Anne Aravind Babu'ya, Topkapı Palace Otel ve IC Green Palace Otel konaklama sponsoru oldu.

 Misafirlere Topkapı Palace Otel'de hoş geldiniz yemeği verildi. Bu yemeğe Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Nizamettin Şen ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'ndan Çağatay Karaca, Arri Tur Genel Müdürü Levent Dağcı ve Wedding City Antalya Genel Müdürü Gülseren Özdemir ile yönetim kurulu başkanı Erman Fikret Korkmaz katıldı.

 Gülseren Özdemir, tanıtım gezisinin çok olumlu geçtiğini belirtti. Özdemir, "Hint düğün operatörlerinin Antalya'ya ve otellere duyduğu hayranlık bizi daha da cesaretlendirdi. Hint düğün operatörleri hayal ettikleri her şeyi Antalya'da buldu ki siparişlerini verip Antalya'dan öyle ayrıldı" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi