2016-2017 Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı Akdeniz Yükseliş Koleji Toplantı Salonu'nda yapıldı.

 Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısına, Serik, Manavgat, Aksu ilçelerinin Beden Eğitimi Öğretmenleri, Okul Müdürleri, İlçe MEM Şube Müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlerinin katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen; ''2016-2017 Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı ilçemizde böyle geniş katılımla  ilk kez yapılmaktadır. Bu okulumuzda yapmamız da daha anlamlı olacak diye düşündük. Çünkü Akdeniz Yükseliş Koleji 2015-2016 sezonunda Okul Sporlarında Liseler Arası Erkekler Dünya Şampiyonu oldu. Tekrar Okulumuzun Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık nezdinde tüm yöneticilerini, antrenörlerini, sporcularımızı, velilerini, personelini kutluyor ve bu toplantı için salonlarını tahsis ettikleri için Akdeniz Yükseliş Kolejine  teşekkür ediyoruz. Ayrca geçen sezonda İlçemizin Okul Sporlarında birçok il, bölge, Türkiye derecesi elde etmesinde en çok emeğe sahip olan beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerimize teşekkür ediyoruz. Bu toplantının İlçemizde yapılmasını sağlayan İl Müdürümüz Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'na, Okul Sporları İl Temsilciliği ve diğer ilçelerden toplantıya katılan tüm yöneticilere, öğretmenlere de teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Eğitim Uzmanı Hami Dorul ise konuşmasında; Okul Sporları faaliyetleri için bu yıl daha çok katılım sağlanmasını böylece öğrencilerimiz ve gençlerimizin sokaktan, kötü alışkanlıklar  ve internet bağımlılığı gibi etkenlerden korunmalarının da sağlanacaktır'' dedi

 

Konuşmaların ardından Okul Sporları Yetkilisi Yüksel Dorul tarafından, geçen sezon değerlendirmesi, sistem değişiklikleri, lisans işlemleri, başvurular, talimatlar ve cezalar hakkında genel bilgilendirme yapıldı.

 

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi