ATSO tarafından düzenlenen 'En İyi Akaryakıt İstasyonu Yarışması'nda Konurlar Moil, En Enerjik/Dinamik ve Mutlu Personeli Olan İstasyon kategorisinde birinci oldu.

Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen 'En İyi Akaryakıt İstasyonu Yarışması' sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. Toplam 10 kategoride verilen ödüllerden, En Enerjik/Dinamik ve Mutlu Personeli Olan İstasyon kategorisinde; Konurlar İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. - 2.Şubesi- Moil İstasyonu ödüle layık görüldü. Şirketin ödülünü törende Muhammet Konur aldı.

ATSO 14'üncü Grup (Akaryakıtçılar) Meslek Komitesi'nin önerisiyle gerçekleştirilen ve Antalya bölgesinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonlarının değerlendirildiği yarışmada, En İyi İstasyon, En Temiz İstasyon, En İyi Müşteri Odaklı Hizmet Veren İstasyon, En iyi Pompa Görevlisi Hizmeti, En Enerjik/Dinamik ve Mutlu Personeli Olan İstasyon, En İyi Market, En İyi Tuvalet, En Hijyenik Tuvalet, En çok fark yaratan Tuvalet ve Kadın Dostu İstasyon kategorilerinde gizli müşteri denetimleriyle yapıldı. Yarışmada Sezerler Petrol-Kepez Şubesi- PO İstasyonu 'Tüm Kategorilerde En İyi İstasyon' ödülüne layık görüldü.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Ramada Otel'de düzenlenen törenle verildi. Törene ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Barut, Ayhan Kızılsavaş, Ethem Tayfun Kavukcu, ATSO 14. Grup Komite Başkanı Ali Yılmaz, ATSO Meclis ve Meslek Komite üyeleri ile çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Törende konuşan ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO'nun birçok alanda Türkiye çapında örnek uygulamalara ve ilklere imza attığını, yarışmanın da bunlardan biri olduğunu söyledi. ATSO'nun, Antalya'nın proje üretme kapasitesi en fazla kurumların başında geldiğini belirten Başkan Davut Çetin, "Bu güçlü yapının temeli, mutfağı ise meslek komitelerimizdir. 49 meslek komitemizin değerli üyeleri, bu bilinç ve sorumluluk duygusu ile yoğun mesai harcıyor" dedi.

ATSO 14. Grup Komite Başkanı Ali Yılmaz da objektif ve uzun süren çalışma sonunda kategorilerinde en iyi olanların belirlendiğini aktardı. Konuşmaların ardından dereceye giren akaryakıt istasyonlarının temsilcilerine ödülleri verildi.

Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi