Demokrat Parti (DP) Serik İlçe Başkanlığı'nın olağan genel kurulu sonucu mevcut Başkan Osman Kozan, yeniden seçildi.

DP Serik İlçe Başkanlığı'nın olağan genel kurulu parti binasında yapıldı. Eski başkan İsmail Kökalışlar'ın divan başkanlığı yaptığı genel kurula, İl Başkanı Hasan Ali Kartal ve eski parti yöneticileriyle üyeler katıldı. Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ile diğer siyasi partilerin temsilcileri ve bazı meclis üyeleri de genel kurulu ziyaret edip 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

İl Başkanı Hasan Ali Kartal, 'Kırat'ın yeniden şahlanacağını belirterek, "Genel Başkanımız Gültekin Uysal beyefendinin önderliğinde dik duruşundan ödün vermeyen ve Demokrat Parti çizgisinden bir an olsun ayrılmayan partimize ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Halkımız yeniden kıratlı günleri özlemekte o günleri anmaktadır. O zaman bizlere düşen görev de halkımızın isteklerine yanıt vermek ve kıratın şahlanış hareketini hep birlikte destek vermektir" dedi.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise selamlama konuşması yaparak, "Biz de bu kültürün ürünleriyiz. Eskiden dedem babam Demokrat Parti'nin kongrelerine giderdi. Ben de bu kültürden gelmeyim. Yenikapı ruhuyla yeniden canlandık. Şu anda Türkiye'nin sorunu sadece Ak Parti'nin sorunu değil. Menderes de Demirel de Türkeş de Erbakan da herkes bu ülkeye hizmet vermiş. Bu memlekette rahmetli Bankoğlu tapu sorununu çözmeye çalışmış hizmet etmiş. Şimdi biz çözüyoruz. Hatalar olabilir ama biz de hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi

Konuşmaların ardından seçime geçildi. 100 delegeden 83'ünün oy kullandığı seçimde mevcut Başkan Osman Kozan geçerli tüm oyları alarak yeniden seçildi. Teşekkür konuşması yapan Kozan, partiyi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Osman Kozan başkanlığındaki DP Serik İlçe Yönetim Kurulu'nda; Nazım Armağan, Ali Em, Turan Durmaz, Osman Gün, Ahmet Öcal, Şerafettin Kartal, Erdoğan Temiz, Şaban Tahinci, Hasan Okudan, Gültekin Irmak, Hasan Kahya, İrfan Bozkurt, Rasık Doğan, Nuri Yılmaz, Ahmet Gözüyanık, Ali Gebizli, İsmail Alkan ve Süleyman Karabacak görev aldı.


Editör: Haber Merkezi