Özel Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları 26 Kasım Cumartesi akşamı Alva Donna Exclusive Otel'de Öğretmenler günü için düzenledikleri gecede bir araya geldiler.

Geceye öğretmenler ve okul personeli, aileleri ile birlikte davet edildi. Gecede öğretmen ve ailelerinin güzel vakit geçirebilmeleri için çeşitli programlar düzenlendi. Gecenin açılış konuşmasını, öğretmen günü ile ilgili duygularını ifade etmek üzere Özel Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık şunları söyledi; ''2 yaşından 18 yaşına kadar çocuklarımıza eğitim verecek bir programa ve kadroya sahibiz. Sizler bu ülkeyi ayağa kaldıran, ülkemizin geleceğini inşa eden neferlersiniz, bu ülke size müteşekkirdir. Bizlere emanet edilen genç nesilleri hayata kazandırabilmek ve hayata sağlam tutunabilmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ve yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılar bunun zaten göstergesidir, bu başarıların mimarları olan sizlerin, Öğretmenler gününü kutluyor, etrafınıza saçtığınız ışığın hiç sönmemesini diliyorum. Bu geceyi  gönlünüzce eğlenebilmeniz için düzenledik, hepinize iyi eğlenceler dilerim.''

Gece, öğretmenler için yapılan hediye kura çekimi ve müzik etkinliğiyle devam etti. Gece sonunda Alva Donna Otel'de konaklayan öğretmenler, toplu olarak yapılan öğretmenler, toplu olarak yapılan sabah kahvaltısının ardından otelden ayrıldılar.


Editör: Haber Merkezi