ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) organizasyonunda kadın girişimcilere ve girişimci olmak isteyen kadınlara yönelik 'Girişimcilik Kampı'nın birinci dönemi tamamlandı.

 TOBB Antalya KGK'nın 'Girişimcilik Kampı' programı kapsamında ATSO Akademi eğitim salonlarında düzenlenen eğitime çok sayıda kadın girişimci ve girişimci adayı katıldı. Kadın girişimciliğinin özendirilmesi amacıyla ücretsiz düzenlenen 48 saatlik eğitim sonrasında ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, katılımcılara eğitim sertifikalarını verdi.

 Kadın girişimciliğinin özendirilmesi ve kadınların iş dünyasında daha çok yer alması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden TOBB KGK Başkanı Serap Kocaoğlu, "Girişimcilikte sürekliliği sağlamak ve kadın girişimcilere destek olmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz" dedi. 'Girişimciliğin İlkeleri' konulu eğitimin de bu kapsamda kadın girişimcilere önemli bir yol gösterici olduğunu dile getiren Kocaoğlu, bu eğitimle 'Girişimcilik Kampı' eğitim projesinin birinci döneminin tamamlandığını söyledi.

 

 İKİNCİ DÖNEM 5 ARALIK'TA BAŞLIYOR

 Eğitim döneminin tamamlanması vesilesiyle yapılan törende, verdiği desteklerden dolayı ATSO Başkanı Davut Çetin nezdinde ATSO Yönetim Kuruluna, sertifika töreninde kendilerini yalnız bırakmayan ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi'ye teşekkürlerini sunan Kocaoğlu, "Girişimcilik konusunda kapsamlı bir eğitim programını tamamlayan kadın girişimcilerimizi tebrik ediyorum. Bilgi ve donanım desteği ile girişimcilik yolunda ilk adımları atmalarını sağladığımız girişimci adaylarına bundan sonraki süreçte girişimciliğin gerektirdiği her konuda mentorluk yaparak elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

 5 Aralık tarihinde başlayacak ikinci eğitim dönemi programı için başvurmak isteyen işletme sahibi kadın girişimciler, ATSO Kobi ve Yatırım Destekleri Müdürlüğü'nden detaylı bilgi alabilecek.

 

Editör: Haber Merkezi