Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, eğitime bir spor branşında daha hizmet vermeye başladı. Yükseliş golf sahasını okula taşıyarak öğrencilerini golf ile tanıştırdı.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları eğitim ve öğretime verdiği önemin yanında öğrencilerini farklı spor dallarıyla tanıştırmak için sistemli bir çalışma yapıyor. Bu kapsamda Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, öğrencilerini konferans salonunda toplayarak uluslararası alanda önemli bir yere sahip olan golf sporunu onlara da önerdi. Sportif alanda dünya şampiyonluğu yakalamış bir kurum olan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurumları Başkanı Necmettin Çalık vatanımıza ve milletimize iyi yetişmiş, farklı alanlarda kendini ifade edebilen donanımlı bireyler yetiştirme gayretinde olduklarını belirtti. Çalık yaptığı konuşmada; ''Çok güzide bir yerde yaşamaktayız. Türkiye'deki birçok insanın sahip olamadığı olanaklara sahibiz. Dünyanın dört bir yanından insanlar buraya golf oynamak için gelirken, bizlerin bu spor dalı alanında hiçbir varlık gösteremememiz beni çok üzüyor. İlçemizin uluslararası kaliteye sahip golf sahalarının tüm dünya insanlarına sunduğu hizmetten sizlerin de yararlanmasını istiyorum. Her öğrencimin bu branşta temel bilgi ve donanımlara sahip olmasını sağlayarak ve bu alanda da geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için ne gerekiyorsa yapacağım.'' dedi.

Tecrübeli golf öğretmenleri Gökhan Namlı ve Atakan Şimşir rehberliğinde sunumla  öğrencilere okul konferans salonunda tanıtılan spor branşı,  daha sonra  golf sahalarına düzenlenen  gezilerle desteklendi. Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları, yapmış oldukları bu çalışmaların öğrenci ve veliler üzerinde çok olumlu etki yapması üzerine Salon (Snack) Golf'ü okuluna taşımaya karar verdi.



Editör: Haber Merkezi