Serik Belediyespor U15 takımı Antalya'da yapılacak olan ve 30 takımın katılacağı Antalya Cup Turnuvasına katılacak.

Serik Belediyespor U15 Futbolt Takımı'nın Avrupa kulüplerinin alt yapı takımlarının da katılacağı Antalya Cup Turnuvasına katılacağı belirtildi. Konu ile ilgili olarak bilgi veren Serik Belediyesi Spor işleri Müdürü Melih Engin Ak şunları söyledi; ''Serik Belediyespor olarak tüm branşlar da başarılı olmak istiyoruz. Yaptığımız çalışmalar sayesinde Alt yapı futbol ve amatör branşlar da çok iyi sonuçlar alıyoruz. Kulübümüz sahip olduğu alt yapısı ile geleceğe güvenle bakıyor.  Özellikle alt yapıda ki yaptığımız değişim sayesinde kulübümüze çok sağlam bir alt yapı kazandırdık. Başarılı olduğumuz için Avrupa'nın güçlü takımları tarafından aldığımız davetler var. Bunlardan biri de kendi şehrimizde yapılacak olan 30 takımın katılacağı Antalya Cup Turnuvası. U15 takımımız ile katılacağız. Bu sayede bizim için tecrübe kazanacağımız bir turnuva olacak. Gelecekte alt yapısından yetişen oyunculardan kurulu bir Serik Belediyespor izleyeceğiz. Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan gençlerimizi yetiştiren ve başarıda pay sahibi olan Alt yapı Koordinatörümüz Şevki Karasu, ve hocalarımız Mustafa Koçak, Mustafa Lökçü, İsmail Demirci, Yahya Atik, Ahmet Demir, Osman Emir, Hamza Bildir, Aziz Tunç'a elde ettikleri başarılarından dolayı kutluyorum.''

Serik Belediyespor gelişim liginde hafta sonu tüm yaş kategorilerinde oynadığı 4 maçtan da galip ayrıldı. Serik Belediyesi U19 takımı mücadele ettiği gelişim liginde ilk yarıyı lider tamamladığı 1.grupta 2. Yarıya da fırtına gibi başladı. Deplasmanda Manavgat Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. U17 takımı grubunda Mithatpaşaspor'u 3-1 yenerek 9 maçta 31 gol attı. Kalesinde sadece 2 gol gördü. Kayıpsız yoluna devam etti. U15 takımı ise Kunduspor'u 6-0 yenerek haftanın en farklı sonucunu elde etti. Oynadığı 10 maçta 41 gol atarak maç başına 4 gol ortalaması ile yeni bir rekora imza attı. U14 takımı ise 3.grupta rakibi Dokuma Spor ligden çekildiği için hükmen galip geldi. Oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Grupta lider ile arasında sadece 3 puanlık bir fark bulunuyor.

Serik Belediyespor Alt yapı takımlarının hafta sonu aldığı sonuçlar şöyle; Manavgat Belediyespor U19 0-1 Serik Belediyespor U19, Serik Belediyespor U17 3-1 Mithatpaşa Spor U17,  Serik Belediyespor U15 6-0 Kunduspor U15, Serik Belediyespor   U14  3- 0  Dokuma Spor U14 (Hükmen)

Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi