Dr. Gülşen- Dr. Baki Özpınar İlkokulu'nun çok amaçlı konferans salonunun açılışı yapıldı.

Dr. Gülşen-Dr. Baki Özpınar İlkokulu'nda düzenlenen programa, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Garnizon Komutanı Mehmet Ece, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, şube müdürleri, okul müdürleri, muhtarlar, veliler ve öğrenciler katıldılar.

Açılış töreni Dr. Gülşen-Dr. Baki Özpınar İlkokulu'nda son yıllarda yapılan hizmetleri anlatan ''Dünden Bugüne Değişim Gelişim'' adlı slayt sunumla başladı. Ardından okul öğrencilerinin hazırladığı ''Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler'' oyununu sergilendi. Akabinde okulun jimnastik ekibi gösterisini sundu. Gösteriler seyirciler tarafından beğeni ile izlendi. 

Okul öğrencilerinin gösterilerden sonra Okul Müdürü Eren Kansu yaptığı konuşmada okul hakkında bilgi vererek şunları söyledi; ''Okulun köklü kurum kültürünü yaşatmak ve geliştirmek adına, yapılan fiziki iyileştirmeler ile okulun kültürüne sahip çıkılmış, yeni yatırımlar ve uygulamaya konulan eğitim ve öğretim projeleri ile var olan potansiyel daha ileriye taşınmıştır. Bu bağlamda hayırseverler onurlandırılmış, tüm çalışanların, veli, öğrencilerin kıymetli olduğu vurgulanmış, başta güvenlik ve temizlik konularına önem verilmiş, akademik başarı için rehberlik çalışmaları, deneme sınavları, okuma saatleri düzenlenmiş, ödüllendirilmeler yapılmıştır. Sosyal Kültürel Sportif faaliyetlere önem  verilerek öğrencilerimizin özgüvenli ve ahlaklı yetişmesi hedeflenmiştir. Okulumuza yapılan hizmetler için emeği geçenlere, bu Konferans Salonun yapılmasında emeği olanlara, bu programı hazırlayan öğretmen arkadaşlarımıza, okul çalışanlarımıza, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.''  

Program sonunda Serik Kaymakamı Haluk Şimşek ve beraberindekiler emeği geçenlere açılış kurdelesini kestiler.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi