BÖLGESEL Amatör Ligi'nde (BAL) oynanan Konyaaltı Belediyespor ile Serik Belediyespor maçı 0-0 sona erdi.

 BAL 7'nci Grup'ta Konyaaltı Belediyespor, Serik Belediyespor'u konuk etti. Konyaaltı Atatürk Stadı'nda oynanan maçı Konya Bölgesi'nden Ramazan Dolanay, Mustafa Burak Kuş ve Emre Karagel yönetti. Seremoniye hakemler polislerle birlikte çıktı. Karşılaşmada para atışını da polisler yaptı.

Sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkan Serik Belediyespor'da Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki devre arası transferlerden golcü oyuncu Ali Güzel'e ilk 11'de yer verdi. Konyaaltı Belediyespor'un gençlerden oluşan takımının arzulu oyunu karşısında özellikle orta sahada istediği oyunu kuramayan Serik Belediyespor sezonun en kötü performansını gösterirken, az sayıda bulduğu atakları golle sonuçlandıramadı. Konyaaltı Belediyespor oyuncusu İsmail Şener 65'nci dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Serik Belediyespor'da Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki hücum gücünü artırmak için yeni transferlerden Gürcü asıllı Vili'yi 75'inci dakikada oyuna dahil etti. Konyaaltı Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Abay ile Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ın da izlediği maç golsüz tamamlandı.

Lider Isparta Davraz'ın puan kaybettiği hafta Serik Belediyespor zirve iddiasından biraz uzaklaştı. Serik Belediyespor bu hafta sonu sahasında Sandıklıspor ile karşılaşacak.

 

Editör: Haber Merkezi