ANTALYA Ticaret Borsası (ATB), 2016 yılında 3 bin 860 haberle basında en çok yer alan borsa oldu.

Medya Takip Ajansı Interpress'in 3 bine yakın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan verilerine göre, ATB 2016 yılında en çok konuşulan borsa oldu. 2016 yılında 3 bin 860 haber ile gündeme gelen ATB'yi 2 bin 283 haberle Gaziantep Ticaret Borsası, 2 bin 65 haberle de İzmir Ticaret Borsası izledi.

 

 EN ÇOK KONUŞULAN BORSA BAŞKANI ÇANDIR

 Interpress verilerine göre, 2016 yılında en çok konuşulan borsa başkanı ise ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır oldu. Ali Çandır, 2 bin 689 haberle en çok konuşulan borsa başkanı olurken, Çandır'ı 1826 haberle Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, 1220 haberle de Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç takip etti.

 

 ÇANDIR'DAN BASINA TEŞEKKÜR

 Ali Çandır, ATB'nin projeleri ve sektörel çalışmalarıyla adından söz ettiren bir borsa olduğunu belirterek, Antalya ekonomisi, tarım ve ticaretini daha ileriye taşımak için yaptıkları tüm çalışmalarda ulusal, bölgesel ve yerel basının desteğini gördüklerini söyledi. Çandır, başta Antalya basını olmak üzere çalışmalarını kamuoyuna ulaştıran basın kurumları ve çalışanlarına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi