Liseler Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası'nda Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi ilk 2 maçını da farklı kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Organizasyonu kapsamında düzenlenen Liseler Arası Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği Turnuvası'nda Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Erkek Futsal Takımı ilk maçında Erünal Sosyal Bilimler Lisesi'ni 5-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Erkek Futsal Takımı ikinci maçında ise Akdeniz Anadolu Lisesi ile 14 Şubat Salı günü Döşemalatı Spor Salonu'nda karşılaştı. İlk maçında olduğu gibi ikinci maçında da rakibine göre yine oldukça üstün bir oyun sergileyen Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi müsabakayı farklı bir skorla 6-1 kazanmayı başlardı.İlk 2 müsabakada aldığı galibiyetlerle gruptan çıkmayı garantileyen Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Erkek Futsal Takımı gruptaki son maçını yine Döşemelatı Spor Salonu'nda 17 Şubat Cuma gün yapacak.

Bu yıl Okul Sporları Liseler Arası Genç Erkekler Futsal branşında Serik ilçe turnuvası yapılamadığı için Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Erkek Futsal Takımı direkt olarak Antalya'da Serik'i temsil etti. Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi 11 gruptan oluşan Antalya turnuvasına G Grubunda dahil oldu. Serik temsilcisi bu grupta Erünal Sosyal Bilimler Lisesi, Antalya MTAL ve Akdeniz Anadolu Lisesi ile gruptan çıkmak için mücadele verdi.

Haber: Osman Türkçe

 

 

 

Editör: Haber Merkezi