Yıldızlar Voleybol Bölge Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil eden Yükseliş Koleji, Çandır ŞÖMSK Ortaokulu ve Abdurrahmanlar Ortaokulu bir üst tura çıkamadılar. Yükseliş ve Çandır Bölge 2.'si oldular.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Ortaokullar Arası Yıldızlar Voleybol Antalya İl Birinciliği Turnuvasında yıldız kızlarda şampiyon olan Yükseliş Koleji ile yıldız erkeklerde Antalya ikincisi olan Çandır ŞÖMSK Ortaokulu ve yine yıldız erkeklerde Antalya beşincisi olan Abdurrahmanlar Ortaokulu Yıldızlar Voleybol Bölge Şampiyonası için Muğla'nın Ortaca İlçesi'ne gitmişlerdi. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Ortaokullar Arası Yıldızlar Voleybol Bölge Şampiyonası'nın yapıldığı Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde müsabakalarını oynayan takımlarımız gruplarından çıkamayınca elendiler.

Okul Sporları Ortaokullar Arası Yıldızlar Voleybol Antalya İl Birinciliği Turnuvasında yıldız kızlarda şampiyon olan Akdeniz Yükseliş Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ilk maçında Aydın Gazipaşa Ortaokulu'nu 3-1 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. İkinci maçında Manisa Salihli Namık Kemal Ortaokulu'nu 3-2 yenen Yükseliş Koleji Yıldız Kızlar Voleybol Takımı son maçında ise İzmir Gelişim Koleji'ne mağlup oldu. Yıldız erkeklerde Antalya ikincisi olan Çandır ŞÖMSK Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı ise ilk maçında Konya temsilcisine mağlup oldu ve turnuvaya iyi başlayamadı. Daha sonra oynadığı müsabakaları kazanan Çandır grupta ikinci oldu. Abdurrahmanlar Ortaokulu da gruptan çıkamadı.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi