Ankara'ya tayin olan Serik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Özdil için bir veda yemeği düzenlendi.

Yaklaşık 3 yıldır Serik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Ankara'ya, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne tayin olan Serdar Özdil için bir veda yemeği düzenlendi. Serik Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda İlçe Milli Eğitim tarafında düzenlenen veda yemeğine, Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cem Ezgün, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Enese Bolat ve Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları katıldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz veda yemeğinde yaptığı konuşmada şunları ifade etti; ''Üç yıl İlçemizde Şube Müdürü olarak görev yapan, ataması Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme Hizmetleri Genel Müdürlüğüne yapılan Serdar Özdil'e İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak  Serik Öğretmenevinde bir vedada bulunmak istedik. Bu sebeple de Milli Eğitim çalışanları olarak burada bir araya geldik.  Mesai arkadaşımız Sayın Serdar Özdil'e burada geçirdiği süre içerisinde ilçemiz ve eğitim camiamızı için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.''

Programın sonunda ise Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz tarafından yaptığı hizmetler nedeniyle Serdar Özdil'e bir plaket verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi