Serik'teki öğrenci yurtları geleneksel hale gelen büyük kermesi 7.'si Salı günü açıyorlar.

Son 6yıldır düzenlenen ve bu yıl 7. kez kapılarına açacak Serik Yurtları Kermesi 2 Mayıs Salı günü start veriyor. 02 Mayıs-12Mayıs tarihleri arasında açık kalacak olan kermes bu yıl da vatandaşlara bir festival havası yaşatmaya hazırlanıyor. 6000 metrekare alanda Özel Hilmiye Öğrenci Yurdu bahçesinde yapılacak olan kermes gelirleri Serik'teki yurtlarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için harcanacak. Hayırseverlerin katkıları ile düzenlenecek olan kermeste hizmet sabahları sabah kahvaltısı ile başlıyor.

Akşam geç saatlere kadar hizmete açık olan kermeste önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl çok farklı çeşitte ürünler yer alacak. Gıda stantlarında değişik tat ve lezzette hazırlanmış; kermes tepsisi, et döner, deve döner, bıldırcın ızgara, adana dürüm, balık ızgara, tantuni, tavuk ızgara, piliç çevirme, ev yapımı mantı gibi lezzetler Serik halkının damak tadına sunulacak.

Yiyecek içecek stantları dışında, hayırsever hanımların hazırladıkları el emeği göz nuru el işi ve çeyiz malzemeleri de yerlerini alacaklar. Ayrıca yine manav reyonu, oyuncaklar, tekstil ürünleri, zücaciye gibi reyonlarda hizmette olacak.

 Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi