Hasan Güçlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Değer" ve "Eser" ödülü dallarında 3 ödül birden kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Milli Eğitim Bakanlığı , Türkiye Genelinde Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik düzenlenen "Türkiye Değer Ödülleri" yarışmasının ilçe elemeleri sonucunda İlçemiz Hasan Güçlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Değer" ve "Eser" ödülü dallarında 3 ödül birden kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Okulumuz öğrencilerinden Asena ÇAKAN Değer ödülü dalında, Eser ödülü dallarında ise Serik Hasan Güçlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ayşe ESEN resimde ve Mustafa DURAN kısa film dalında ilçe birincisi oldular. Okul müdürü Fuat Cebe  yaptığı açıklamada ''Değer ödülleri kapsamında lise düzeyinde toplam 6 ödülün verildiği yarışmada 3 ödül birden kazanarak büyük bir başarıya imza atan öğrencilerimi kutuluyoruz.'' dedi.

Değer ödüllerinde en çok dereceyi alan okul olmanın gururunu yaşayan Serik Hasan Güçlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri tören sonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan ERALP ile fotoğraf çektirdi. Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi