AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşünü sert bir şekilde eleştirdi.

Türkiye'nin bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 5 büyüdüğünü belirten Kozan, yürüyüşün amacının, geçmişte yaşadığımız acı tecrübeler ışığında bu Ülke ve Milletin yararına değil aksine ülkenin yükselişini engellemek olduğunu savundu. Demokratik hak taleplerine kimsenin sözünün olmayacağını belirten Kozan; ''Bankaları, marketleri, işyerlerini, parkları yakıp yıkan Gezi Kalkışması da masumane başlatılmıştı. Ardından provokasyonlar, ajanlar ve terör örgütleri devreye girdi, Türkiye'yi savaş alanına çevirmek istediler.  Artık Türkiye, seçimle gelemeyenlerin, illegal yollardan iktidar olma dönemini çoktan aştı'' dedi.

İstenen adaletin, vatanın bekası için gece gündüz, dağ bayır demeden çalışan askerlere ve polislere olmadığını belirten Kozan, Türkmen'lere gönderilen yardımlarla ilgili ceza alan bir gazeteci milletvekilinin, mahkeme tarafından hapse mahkum edilmesine karşı yapıldığını belirtti.

Kozan açıklamasında şunları ifade etti; ''Özellikle bir kaç yıldır, ülkemizi hedef alan çok ciddi oyun ve saldırıların hedefindeyiz. Yakın geçmişi hatırlarsak; Türkiye'nin yükselişini ve kendilerine bağımlılıktan kurtulmaya başlamasını, hazmedemeyen, çıkarları ve sömürülerine uyduramayan Güç'ler, 2013 Mayısında, herkese hoş gelen "ağaç, çevre, yeşil" bahanesiyle hani iç isyan denemesi Gezi Parkı Olaylarını başlatmıştı. Olaylardan hemen önce nasıl bir Türkiye vardı hatırlayalım;

IMF'ye borcun sıfırlandığı 2013 Mayıs ayı idi. Tarihinde ilk kez borçlanma faizinin  % 4,60'a düştüğü 2013 Mayıs ayı idi. Bir ay içinde 100 milyar dolarlık yatırım ihalelerinin yapıldığı;  3. köprünün temelinin atıldığı, Dünyanın en büyüklerinden 3. havalimanının ihale edildiği, bütçemizin en çok fazla verdiği, milli enerjimize deva olacak yatırım ihalelerinin yapıldığı aydı Mayıs 2013. Bugünlerde de "ağaç,  yeşil ve çevre" nin yerine, herkese hoş gelecek "adalet" kelimesini koymaya çalışan CHP lideri ve onu destekleyen malum kesimler var.

Bunlarda mı adalet içindi.

Her gün, girilmeyen mağaralarda, dağlarda terörist peşinde olan, ülkemizi kuşatmaya çalışanlara karşı gerektiğinde gözünü kırpmadan canını veren, polisimiz, askerimiz, jandarmamız, komandomuz, vatan evlatlarımıza destek için olmadığı apaçık ortada, buna ne diyeceğiz. (Tabi ki adalet diyeceğiz)

Neymiş efendim, milletvekili, üstelik gazeteci ceza alınır mıymış?  Türkiye'nin milli politikalarının gereği Devletimizin Suriye'deki kardeşlerimiz soydaşlarımıza Türkmenler'e giden tırlara, "Türkiye IŞİD e silah gönderiyor" Algı Operasyonu ile Devletimizi Dünya'ya karşı teröre yardım eder devlet göstermeye çalışan FETÖ'cüler, gazeteci kılıklılar ve siyasi gafillere ne diyeceğiz. (Tabi ki Adalet diyeceğiz)

Aynı tavrı; dokunulmazlık kalkarken HDP ve CHP meclisten kaçarken zar zor 10-15 milletvekilinin katılımıyla, terörist cenazesine katılmaktan çekinmeyen, terörü öven, "PKK sizi tükürüğüyle boğar " diyen bu ülkenin birlik ve bütünlüğüne kastedenlerin dokunulmazlıklarının kalkmasının oylamasında göstermeyip sıvışanlara ne diyeceğiz. (Tabi ki Adalet diyeceğiz)

Geçtiğimiz süreçte teröristlere hiç ses çıkarmayıp, bugünlerde PKK/PYD ye silah verenlere, Emperyalistlere gıkını çıkarmayanların, gafillerin, herkese hoş gelen "adalet" kelimesinin ardında açıkça, dış güçlerin, Bölgeyi ve Ülkemizi kuşatmaya çalıştığı bu süreçte kimin kime hizmet ettiğini milletimiz açıkça görüyor.

Milletimizin, 'hak arama' adı altındaki sahte yürüyüşlere ne vakti vardır, ne onayı vardır. 15 Temmuz işgal girişimine 'kontrollü darbe' ardından da darbecilere 'adalet' çağrısı yaparak sahip çıkmakla bu aziz Milleti kimse yormasın. Her türlü saldırı, operasyon, terör, 15 Temmuz işgal ve ihanet girişimine rağmen, Milli ve yerli olma hedefine doğru 2017 ilk çeyrekte %5 büyüyen Türkiye, yeniden yükselişine kararlılıkla devam etmektedir.

Bu vesileyle, vatan, bayrak, devlet diyerek gözünü kırpmadan canını veren Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm hemşerimizin Ramazan Bayramını mübarek eder, Coğrafyamıza, Ülkemize, Milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim.''

Haber: Osman Türkçe

                                                                                                         

 

Editör: Haber Merkezi