ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel belediye personeli ile geleneksel iftar yemeğinde buluştu. Başkan Türel, personeline ve ailelerine hizmet başarısındaki katkıları için teşekkür etti.

AKM önünde düzenlenen geleneksel iftar yemeğine 5 bine yakın belediye çalışanı ile birlikte meclis üyeleri katıldı. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasasvvuf Konseri ile başlayıp Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden iftar yemeğinde mesai arkadaşlarına seslenen Başkan Türel, Ramazanda en çok güneş altında oruç tutarak çalışan işçileri düşündüğünü belirterek, ''Ancak güçlü bir inanç insana aç ve susuz olarak, hiç performans kaybetmeden çalışma gücü verir. Hatta orucun maneviyatıyla daha fazla çalışan arkadaşlarımız da oluyor. Bu vesileyle onlara teşekkür etmeyi bir borç biliyorum" dedi.

 

HİZMET KOLAY DEĞİL

Antalya'nın özellikle yaz aylarında nüfusunun 1 milyon arttığına vurgu yapan Başkan Türel, ''Önümüzde Ramazan bayramı var, bayramda Antalya yerli ve yabancı misafirlerle, turistlerle dolu, yaklaşık 1 milyon ilave nüfusa sahip oluyor. Bu kadar kişiye hizmet kolay değil. Ramazan ayında sosyal hizmetlerimiz de artıyor. Ulaşımdan, mezarlık hizmetinden sosyal hizmete kadar tatil yapmadan yorulan çok arkadaşımız bulunuyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 

PERSONELİNE VE AİLELERİNE TEŞEKKÜR

Yoğun mesai içerisinde olduklarını ve bu nedenle özellikle ailelere teşekkür etmek istediğini belirten Başkan Türel, ''Benim ve benimle çalışan arkadaşlarımın genellikle mesaisi, tatili olmaz. Biz deli gibi çalışan insanlarız; çalış, yap, denize at, balık bilmezse halik bilir diye inanırız. Tabii ki, bu da ailelerimizin fedakarlığıyla oluyor. Bunun için de mesai arkadaşlarımın eşlerine, yakınlarına, çocuklarına tabi ki başta kendi eşime, aileme, çocuklarıma teşekkürü borç biliyorum" dedi.

Tüm personelin Ramazan Bayramını da kutlayan Başkan Türel, ''Bütün çalışmalarınız, hizmetleriniz, katkılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum, ailenizle huzur, sağlık, refah içinde günler diliyorum. Bayram, ülkemize, milletimize, Antalya'mıza, sizlere hayırlar nasip etsin" diyerek sözlerini tamamladı.DHA

 

 

Editör: Haber Merkezi