Belek Mahallesi halkı Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ile Serik Belediyesi iftarında buluştu. İftara Belek halkı büyük katılım ve ilgi gösterdi.

Serik Belediyesi'nin mahallerde düzenlediği iftar programı kapsamında Belek Mahallesi'nde düzenlenen iftarda Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, vatandaşlarla ve çarşı esnafı ile bir araya geldi. Düzenlenen iftar, vatandaşların büyük bir katılımıyla gerçekleşti. Birbirinden güzel ilahilerin okunduğu iftar yemeği, Kur-an tilaveti ve dua ile başladı. Başkan Çalık, iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Toplu iftarlar sayesinde vatandaşların aynı duyguda buluştuğunu, birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyleyen Başkan Çalık; ''Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan Ramazan ayının en mukaddes günü Kadir Gecesinde tüm vatandaşlarımızla birlikte iftar açmak bizim için büyük bir mutluluk. Ayrıca böylesi etkinlikler çocuklarımız ve gençlerimiz için de oldukça önemli anlardır. Çocuklarımız birlikte oruç açmanın faziletini öğreniyorlar. Birliği, beraberliği, paylaşmayı yaşayarak anlıyorlar. Bizlerle birlikte oruç açmaya geldiğiniz için hem teşekkür ediyor, hem de Kadir Gecenizin mübarek olmasını diliyorum.'' dedi.

Haber: Osman Türkçe

 


 

 

Editör: Haber Merkezi