Serik Kadriye Mahallesi'nde bulunan kampüse kurulan Antalya Akev Üniversitesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kabulüne başladı.

Antalya'nın 5. Üniversitesi olarak Serik'te açılan Antalya Akev Üniversitesi'nin öğrenci kabulüne başladığı bildirildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İnsani Bilimler Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Meslek Yüksekokulu'na öğrenci kabulüne başlayan üniversitede bu yıl; fakültelerde 6 Meslek Yüksekokulu'nda ise 6 bölüme öğrenci alınacak.

Antalya Akev Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; ''Hayallerin hayata geçirildiği Antalya AKEV Üniversitesi toplumumuzun ortak eseridir. Üyeleriyle, öğretmenleriyle, öğrencileriyle, velileriyle ve sayısı yüzlerle ifade edilebilen gönüldaşlarıyla kentimizin en dinamik sivil toplum örgütü olan AKEV ve Antalya AKEV Üniversitesi binlerin sesi olmayı başarmıştır. Türkiye'de imeceyle, inançla yardımlaşma ve dayanışmayla kurulan Antalya AKEV Üniversitesi kuruluşu ile örnektir. 53 Yıllık eğitim tecrübesinin aydınlattığı üniversitemiz iş ve hayat içinde eğitim anlayışı ile alanında örnek gösterilen; ilimize, bölgemize, ülkemize, topluma hizmet etme, tüm insanlığa ışık olmayı ilke edinmiş gerçek bir vakıf üniversitesidir. Antalya AKEV Üniversitesi binlerce kişinin emeği, alın teri ile eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir. Bu haklı gururu tüm dostlarımızla paylaşmak isteriz. Antalya AKEV Üniversitesi 2017 OSYM Tercih Kılavuzunda yer almış ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kabulüne başlamıştır. Antalya AKEV Üniversitesinin hizmete hazır olduğunu saygılarımızla bilgilerinize sunarız.''

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi