Serik İlçesi'nde FETÖ Terör Örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz Darbe girişimini anlatan tiyatro oyunu sergilendi. Kalkışmasının 1. Yıldönümünde tutulan Demokrasi Nöbetinin ikinci gününde FETÖ Terör Örgütünün yapısı ''Haşhaşiler 15 Temmuz Kara Gece'' Tiyatro oyunu ile anlatıldı.

Yapımını Serik Belediyesi'nin üstlendiği Serik Belediye Tiyatrosu oyuncularının oynadığı 'Haşhaşiler 15 Temmuz Kara Gece' adlı oyun Çınaraltı Meydanı'nda sahnelendi. Oyunu Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, AK Parti Antalyta İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Osman Dirican, Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, sivil toplum kurumları temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar izledi.

 ''Haşhaşiler 15 Temmuz Kara Gece'' adlı oyunda, FETÖ Örgütü taraftarı elebaşı Fethullah Gülen'in fikirlerini savunanlar ile Kuranı ve sünnetin rehber edilmesini savunan  bir grubun açık oturum televizyon yanını canlandırıldı. Oyunun ilerleyen bölümlerinde FETÖ Terör Örgütünün diyalog içinde olduğu ve emirlerini uyguladığı siyonistler ile masonik yapıyı oluşturan gizli dış güçlerin kirli oyunları sahnelendi. Oyunun sonlarında darbe gecesi yaşanan olaylar ve Şehit Ömer Halis Demir'in de adının yazılı olduğu üç tabut ile geldiği ve ardından da kılınan cenaze namazı  izleyenleri duygulandırdı. Gece 15 temmuzda yaşanan görüntülerin izletildiği video ile son buldu.  

Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi