Prof. Dr. Ramazan Çalık: ''Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonrada çıkartmayacağız, hizmetlerimiz devam edecek.''

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, kırsal alanda bulunan mahallelerde ve yaylalardaki vatandaşları ziyaret ederek yapılan projeleri inceleyerek vatandaşın taleplerini dinledi. Serik Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde yapılan hizmetleri yerinde incelemek ve planlanan çalışmaları anlatmak üzere mahallelere giden Başkan Çalık, burada yapılan sathi asfalt, kapalı alan, cami temizliği ve bakımı, Kur-an Kursu, lojman gibi birçok çalışmayı yerinde inceledi.

Bir gün içerisinde çok sayıda kırsal mahalleyi ve yaylayı gezerek çalışmaları yerinde gören ve vatandaşlardan gelen yeni talepleri dinleyen başkan Çalık, sorunların çözümü noktasında birim amirlerine talimatlar verdi. İlk olarak Etler Mahallesi muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Çalık; ''Kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde incelemek için buradayız. Allah şükür size verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz.'' dedi.

Başkan Çalık Etler Mahallesi sonrası, Demirciler, Yeşil Vadi, Yumaklar, Kıçağıl mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Buradaki çalışmaları da yerinde gören Çalık, bazı eksikliklerin giderilmesi için Fen İşleri amirlerine talimat vererek çözüm noktasında hızlı bir şekilde harekete geçilmesini istedi. Başkan yaptığı açıklamada; ''Şehir içerisindeki programlarımızdan sonra kırsal mahallelere çıktık. Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık bir kısmında ise devam ediyor.   Tamamladığımız ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz; muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonrada çıkartmayacağız. Kırsal mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek'' dedi.

Haber: Osman Türkçe

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi