Yükseliş Eğitim Kurumları 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nda mezun öğrencileri ve velileri ile yemekte bir araya geldi.

Yükseliş Eğitim Kurumları yetkilileri etkinlik ile ilgili olarak şu bilgileri verdiler; ''2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nda mezun öğrencilerimiz 8. Sınıf öğrencilerimizle 14 Ağustos akşamı yemekte bir araya geldi. Okulumuzun terasında gerçekleşen programa, öğrencilerimiz aileleriyle birlikte katıldılar. Tüm yılı ders çalışarak geçiren öğrencilerimiz TEOG Sınavında büyük başarılar kazandılar. Yüksek puanlarla Türkiye'nin önde gelen Fen ve Anadolu Liselerine girmeyi hak kazanan öğrencilerimiz, yine Türkiye'nin önde gelen Üniversiteleri kazanma hedeflerine ulaşabilmek amacıyla, kendilerine her türlü imkânı ve kolaylığı sağlayan Yükseliş ailesi içinde kalma kararı aldılar.   Düzenlenen yemek organizasyonu sayesinde de öğrencilerimiz ve velileri Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi öğretmen kadrosuyla tanışma fırsatı elde etti.''

Yemeğin ardından konuşma yapan okulumuz Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık; ''On bir yılda elde ettiğimiz tecrübelerle disiplinli, saygın ve başarılı bir okul haline geldik. Eğitim uzun bir süreçtir ve bu süreçte öğrencilerimize her türlü destek verilmektedir.'' dedi.

Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Müdürü Halil Topcuoğlu ve İlköğretim Okul Müdürü Savaş Sargın ise öğrencilere sunulmakta olan destek ve programlarla ilgili detaylı bilgiler vererek ''Neden Yükseliş Eğitim Kurumları tercih edilmeli?'' sorusu noktasında öğrenci ve velilere bilgilendirme konuşmaları yaptılar.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi