Yükseliş Koleji 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı TEOG sınavı hazırlıklarına başladı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı TEOG sınavı hazırlıklarnın14 Ağustos itibariyle başladığını bildiren Yükseliş Koleji yetkilileri birincisi Kasım ayında yapılacak olan TEOG sınavı ile ilgili hazırlıklar için bir araya öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldiklerini bildirdiler. Okul açılana kadar devam edecek olan kurslara öğrenciler de büyük ilgi gösterdiler.

Yeni dönem için bir konuşma yapan Yükseliş Orta Okulu Müdürü Savaş Sargın şunları söyledi; ''Bu süreçte TEOG konularının büyük bir kısmını bitirmeyi amaçlıyoruz. Böylece okul açıldıktan sonra kısa bir zaman kalan kasım sınavı için konuları tekrar etme şansı yakalamış olacağız. Ayrıca yaz kursları boyunca derslerin bitiminde öğrencilerimiz, etüt alabilecek yapamadığı soruları öğretmenlerine sorabilecek. Bu konuda öğrencilere destek olmak adına her branştan öğretmenlerimiz okulumuzda bulunacaklardır.

Yaz döneminde okulumuzda birçok değişim ve yenilik yaptık. Sınıflarımızda kullandığımız akıllı tahtalarımız öğrenci ve öğretmenlere her imkanı sunan son teknolojiye sahip akıllı tahtalar ile değiştirmek oldu.  Bu tahtalar sayesinde derslerimizi görsellerle destekleyerek öğrencide algı oluşumunu kolaylaştırıyor, öğrencilere daha fazla soru çözme imkanı da sağlamış oluyoruz. Ayrıca akıllı tahtaların dersleri eğlenceli hale getirerek derse öğrenci katılımını teşvik ettiği kanısındayız.

Bizim gayemiz eğitim-öğretim de her zaman en iyi olmaktır. Öğrencilerimizin kazandığı başarılarla bizler gurur duyuyor, bunlardan duyduğumuz heyecanla da yolumuza daha büyük istekle devam ediyoruz. Bu başarı yolunda da bize olumlu katkı sağlayacak her türlü teknolojik yeniliğe açığız. İnanıyoruz ki teknolojiyi kullanan kurum, imajını güçlendirir. Biz güçlü imajımızla her daim eğitimin öncüsüyüz. Elde ettiğimiz başarıların ışığında ve tüm bunlardan edindiğimiz tecrübelerle yeni eğitim öğretim dönemine hazırız. Her zaman hedefimiz bir önceki yıldan daha başarılı olabilmek. Bu gaye ile çıktığımız yolda başarılı bir yıl olmasını diliyoruz.''

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi