Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, Mut İdman Yurdu Belediye Spor'u 4-2 yenerek lige galibiyetle ve lider olarak başladı.

Spor Toto BAL 7. Grup'un şampiyonlukta iddialı takımı Serik Belediyespor sezona bol gollü ve farklı başlayarak ilk hafta liderlik koltuğuna oturdu.

Pazar günü Serik Belediyespor rakibi Mut İdman Yurdu Belediye Spor'u İsmail Oğan Stadı'nda ağırladı. Maçı Adana bölgesinden Hasan Kılıçaslan, Yunus Yıldız ve Okan Güldal hakem üçlüsü yönetti. 10'uncu dakikada Mut İdman Yurdu Belediye Spor'dan Ahmet takımını öne geçirdi: 0-1. Golün hemen ardından Serik Belediyespor'dan Toma 12'nci dakikada oyuna eşitlik getirdi: 1-1. 34'üncü dakikada Ahmet ve 37'nci dakikada Burçin'in attığı gollerle maçın ilk yarısı Serik Belediyespor'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. 88'nci dakikada Mut İdman Yurdu Belediye Spor'dan Ahmet kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 3-2. Bu golden 1 dakika sonra İbrahim, Serik Belediyespor'un 4'üncü golünü atarak maçın skorunu belirledi: 4-2.

Karşılaşmayı Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cesur ve çok sayıda taraftar izledi.

Serik Belediyespor Futbol Takımı Spor Toto BAL 7. Grup'ta ikici hafta yine evinde oynayacak. Serik'in ikinci hafta rakibi ise Karaman Belediyespor olacak.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi