MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Antalya'nın batı ilçelerine, İl Başkan Yardımcısı ve Yöneticileri ise doğu ilçelerine çıkartma yaptı.

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Konyaaltı ve Kemer İlçelerindeki muhtarlıkları ziyaret edip sohbet etti. Doğu ve Batı ilçelerinde toplam 38 muhtarın bir gün içerisinde ziyaret edildiğini açıklayan Aksoy, ''Manavgat, Serik, Alanya, Muratpaşa ve Kepez bölgelerinde İl Başkan Yardımcılarımla birlikte yönetim kurulu üyelerim muhtarları ziyaret ederek sorunlarını dinledi'' dedi.

Konyaaltı bölgesinde Uluç, Uncalı, Siteler ve Aşağıkaraman Mahallerinde muhtarları bazı yöneticilerle birlikte kendisinin ziyaret ettiğini söyleyen Aksoy; ''Muhtarlarımızla mahallelerinin sorunları ve günlük siyasetle ilgili güzel sohbetler gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın sorunlarını raporlar haline getiriyoruz. Aşağıkaraman muhtarımıza Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in bir yıl önce köprü sözü verildiği ve hala hayata geçmediğini öğrendik. Bu konunun takipçisi olacağımızı kendilerine ilettik'' şeklinde konuştu.

Aynı gün Kemer'in Göynük ve Beldibi Muhtarlarını da ziyaret sorunları hakkında bilgi aldıklarını vurgulayan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, ''Muhtarlarımız mahalleleri hakkında bilgiler verip sorunlarını anlattı. Özellikle Beldibi'nde yaşanan imar problemi nedeniyle vatandaşın büyük sıkıntı yaşadığını öğrendik. Vatandaşlarımız imar sorunlarının kısa sürede çözülmesi konusunda yardık talebinde bulundu'' dedi.

Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi