Tezgel; ''Derneğimizin üyeleri her siyasi görüşten her kesimden Serikli hemşerilerimizden oluşuyor. Bu bakımdan siyaset üstü bir derneğiz.''

Serik'te bazı kurum kuruluşlar ile muhtarları ziyaret eden Antalya Serikliler Derneği Başkanı Adnan Tezgel ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi de ziyaret ettiler. Tezgel ve bazı yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarete gazetemiz sahiplerinden Süleyman Karataş da iştirak etti. Geçtiğimiz aylarda kongresini yapan Antalya Serikliler Derneği'nin; yönetim, disiplin ve denetim kurullarını oluşturarak çalışmalarına başladıklarını, Antalya merkezde dernek binasını da oluşturdukları belirten Antalya Serikliler Derneği Başkanı Adnan Tezgel ziyaret ile ilgili olarak; ''Bugün Antalya Serikliler Derneği Yönetim Kurulu olarak, Serik merkezinde bazı muhtar arkadaşlarımızla bir araya gelerek dernek ve projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Şimdi de sizleri ziyaret etmek istedik.'' dedi.

Yaklaşık 5 yıllık çalışma ve istişareler neticesinde derneği kurma kararı aldıklarını belirten ve siyaset üstü bir dernek olduklarını ifade eden Tezgel, derneğin amaçları ile ilgili olarak; ''Derneğimizin amacı, Seriklilerin sorunları, eğitim, kültür, turizm, tarım, sanat, sağlık, ekonomi ve iletişim ile diğer alanlardaki ihtiyaçlarını belirlemek. Yine sosyal, ekonomik, kültürel gelişmeleri sağlamak, bunlar için çözümler aramak, toplantılar yoluyla bilgilendirmek, projeler üretmek, bu projeleri yaşama geçirmek, hemşerilik, yardımlaşma, iletişim ve dayanışmasını güçlendirmek, diğer kamu ve sivil toplum kuruluşları ile Antalya'mızı ilgilendiren konularda çalışmalar yaparak, ortak projelerde birleştirici rolüyle önderlik yapmaktır. Derneğimizin üyeleri her siyasi görüşten her kesimden Serikli hemşerilerimizden oluşuyor. Bu bakımdan siyaset üstü bir kurumuz.'' dedi.

Antalya Serikliler Derneği yönetimi; Başkan, 23 asil ve 14 yedek üyeden oluşuyor. Denetim Kurulu 10 kişiden, Disiplin Kurulu ise 6 kişiden oluşuyor.

Haber: Osman Türkçe



Editör: Haber Merkezi