Özel Yedisu Koleji öğrencisi Göktuğ İlbey Can İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçiminde yönetime girdi.

Özel Yedisu Koleji öğrencisi Göktuğ İlbey Can; okul başkanlığı ve ardından İlçe Öğrenci Meclis Başkanlığı seçiminden sonra şimdi de İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçiminde Mustafa Şahan Umsu'nun listesinde yönetime girdi.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Yedisu Koleji yetkilileri şunları söylediler; ''Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında ilçemizde yapılan seçim sonucunda Özel Yedisu Koleji 7. sınıf öğrencimiz Göktuğ İlbey Can okul başkanlığına seçilmiş ve ardından ilçe öğrenci meclis başkanı olmuştur. 12 Aralık Salı Günü İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimi Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapıldı. Seçime tüm ilçe temsilcileri katıldı. Oylama sonucunda İl Öğrenci Meclis Başkanlığını, yönetim kurulunda Göktuğ İlbey Can'ın yer aldığı, Mustafa Şahan Umsu kazandı. Yedisu ailesi olarak öğrencimiz Göktuğ İlbey Can'ın İlçe Öğrenci Meclis Temsilcisi olarak okulumuzu, İl Meclisinde temsil etmesi bizleri çok mutlu etti. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.''

Özel Yedisu Koleji öğrencisi Göktuğ İlbey Can ise şunları söyledi; ''Daha önceden söylediğim gibi ben İlbey Can, içinizden biriyim. Antalya için ve okulum Özel Yedisu Koleji için ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya çalışacağım.  Biliyorum ki,  zafer gerçekten inananlar için kaçınılmazdır."

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi