Gazi Ortaokulu okul bahçesi Serik Belediyesi ekipleri tarafından asfaltla kaplandı. Asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Çalık'a öğrenciler büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 

Serik Belediyesi tarafında bir süre önce başlatılan okulların bahçe bölümlerinin asfaltlanması çalışmalarına Gazi Ortaokulu okul bahçesi de eklendi. Ekipler tarafından Gazi Ortaokulu'nda başlatılan asfalt serimi sırasında okulu; Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Belediye Başkan Yardımcıları Bünyamin Okudan ve Erhan Yılmaz ziyaret ettiler. Asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çalık'a Okul idaresi ve Okul aile Birliği tarafından kendisine teşekkür plaketi verildi.

Gazi Ortaokulu öğrencileri büyük sevgi ve ilgi gösterilen Çalık; ''Gazi Ortaokulumuzun bahçesini asfaltlamak üzere geldiğimiz okulumuzda karşılaştığımız bu güzel ilgi ve sevgi gerçekten görülmeye değer hepsine teşekkür ediyoruz, bu sevgi her şeye değer.  Çocuklarımızın daha ferah bir ortamda eğitimlerini yapabilmeleri için okulumuzun bahçesini asfaltlıyoruz, okulumuza, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olsun.'' dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ise; ''İlçemiz Gazi Ortaokulumuzun bahçesi Belediye ekiplerimizce düzenlenerek, sıcak asfalt ile kaplandı ve öğrencilerimizin kullanımına sunuldu. Okulumuzun bahçe düzenlemesi için camiamız adına Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık ve ekibine teşekkürlerimi sunarım.'' dedi

Serik Gazi Ortaokulu Müdürü   Hasan Ali Kahya ise şunları söyledi; ''Serik Gazi Ortaokulu olarak okulumuzun bahçesini sıcak asfalt ile öğrencilerimiz için daha kullanışlı hale getiren Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık başta olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcılarımız Bünyamin Okudan'a ve Erhan Yılmaz'a ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz' e okulumuz adına teşekkür ederiz.''

 

Haber: Osman Türkçe  

   

Editör: Haber Merkezi