Kent merkezine kar yağmayan Antalya'da kar eğlencesi yaşamak isteyenler Snow World'e geliyor.

Antalya Akvaryum'un içerisinde yer alan bölgenin ilk ve tek kapalı kar temalı etkinliklerin adresi Snow World'de dört mevsim kesintisiz kış sporu ve kar keyfi sunuluyor. Bin 500 metrekare alan içerisinde yer alan Snow World, geceleri yağdırılan yapay kar ile güne hazırlanıyor.

 Sıfırın altında 5 derecelik ortama kar montu ve kar pantolonu verilerek alınan ziyaretçiler, karın keyfini çıkarıyor. İçerisinde Eskimo evleri (iglo), Aziz Nikola evi ve bistronun bulunduğu merkez, özellikle çocukların ilgisini çekiyor.

Açıklama  yapan şirket yetkilisi Volkan İnceoğlu, Antalyalıların iklimden dolayı kara hasret olduğunu belirtti. İnceoğlu, "Biz 'Antalya'ya nasıl kar yağdırabiliriz?' diye düşündük. Bu düşünceden yola çıkarak böyle bir mekan tasarladık. Bu mekan yaz kış Antalyalılara ve turistlere hizmet veriyor. Yazın dışarıda hava sıcaklığı 40-45 dereceyken burada eksi 5 derecede kayma ve buzdan heykelleri görme imkanına sahip oluyorlar." dedi.

Snow World'ün özellikle çocuklu ailelerin çok eğlenceli vakit geçirebildikleri bir alan olduğunu kaydeden İnceoğlu, "Türkiye'de böyle bir mekan bir İstanbul'da bir de burada var. Yaz döneminde turistler büyük ilgi gösteriyor, kış döneminde de Antalya'da yaşayan çocuklu aileler ilgi gösteriyor. Antalya'da yaşayan birçok çocuğun karla ilk teması burada oluyor. Bunu görmek bizi de çok mutlu ediyor." diye konuştu.AA


 

Editör: Haber Merkezi