Gazeteci Yazar Abdurrahman  Dilipak, İnsan Ve Medeniyet Hareketi Antalya Derneği Serik Temsilciliğinin davetlisi olarak Serik'te konferans verecek.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Serik Temsilciliğinin düzenlediği ve konuşmacı olarak Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak'ın katılacağı Dünden Bugüne  Kudüs  Davamız''  konulu konferans  Çarşamba günü akşam saat 20.00'da, Serik Kız  Anadolu  İmam  Hatip  Lisesi  Konferans  Salonunda  yapılacak.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Serik Temsilcisi Abdurrahman Merdun,  düzenleyecekleri konferans ile ilgili olarak şunları söyledi; ''İnsan ve Medeniyet Buluşmaları''  adı altında her  faaliyet  döneminde  Serik  İlçemizde,  alanında  uzman  kişilerin  sunumu  ile   konferanslar  düzenliyoruz. Bu konferanslarla amacımız, mensubu olduğumuz medeniyet havzasına milletimizin duyarlılığını ve  liderlik  bilincini  artırmakla  beraber,  öncülük edecek kadrolar ve kurumlar oluşturmak. Bu faaliyet döneminde gazeteci yazar Abdurrahman  Dilipak'la,  ''Dünden  Bugüne  Kudüs''   konulu  konferansla  Milletimizin tarihteki  üstlendiği  rolünden  kaynaklanan, mazlumların  bu  millete  yüklediği   sorumluluklar  ve  küresel  sömürgecilerin  tarihteki  sorumluluğumuzdan  dolayı  bu  milleti  yok  etmeyi  hedefledikleri   konularda,  halkımızı  aydınlatmayı  hedefliyoruz. Neden Dilipak?  Denildiğinde; yazılarıyla ve sözleriyle  her  zaman  zalimin  karşısında  mazlumun  yanında,  batılın  karşısında  hakkın  yanında,  doğruları  söylemede  kimseden  çekinmeyip  kalemi  gibi  dosdoğru  ve  yürek  adamı  olmasıdır.''

Abdurrahman Merdun,  Çarşamba günü akşam saat 20.00'da, Serik Kız  Anadolu  İmam  Hatip  Lisesi  Konferans  Salonunda  ''Dünden  Bugüne  Kudüs  Davamız''  konulu konferansı  ile  Abdurrahman  Dilipak'ı  dinlemeye vatandaşları davet  ettiklerini  belirtti.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi