Final grubuna kalan Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu ve Abdurrahmanlar Ortaokulu Türkiye Grup Elemlerinde Antalya'yı temsil edecekler.

2017-2018 Okul Sporları Küçükler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında katılan, Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu ve Abdurrahmanlar Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol Takımları Antalya'da final grubuna kalarak Serik adına büyük bir başarıya imza attılar. Final grubuna kalrak son 4 takım arasına giren iki okul Antalya'yı Türkiye Grup Elemlerinde temsil edecekler.

Okul Sporları Küçükler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında Antalya'da A Grubu'nda yer alarak sezona başlayan Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Küçük erkekler Voleybol Takımı, grubunda oynadığı 3 maçını da set vermeden kazanarak 6 puanla grup birinci oldu. Yarı finalde Şehit Fırat Yıldırım Ortaokulu ile karşılaşan ve bu maçı da kazanan H. M. Bankoğlu Ortaokulu 4'lü finale kalma başarısını gösterdi.

B Grubu'nda yer alan Abdurrahmanlar Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol Takımı ise grupta oynadığı 3 müsabakanın 2'sini kazandı birisinden ise mağlup ayrıldı. Abdurrahmanlar Ortaokulu bu müsabakalar sonucunda topladığı 5 puanla grup lideri olarak yarı finale çıktı. Yarı finalde Mustafa Asım Cula Ortaokulu'nu mağlup eden Abdurrahmanlar final grubuna çıktı.

Serik'in her iki okulu da dün başlayan 2017-2018 Okul Sporları Küçükler Voleybol İl Birinciliği Final Grubu müsabakalarında Hüseyin Ak Ortaokulu ve Finike cengiz Topel Ortaokulu ile şampiyonluk için yarışıyorlar.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi