Deniztepesi Köyü sakinleri servis giremediği için çocuklarının okula giderken yıllarıdır yürümek zorunda kaldıkları 2,5 kilometrelik yolu açan Başkan Çalık'a teşekkür ettiler.

Deniztepesi Mahallesi Muhtarı İbrahim Ersöz ve Deniztepesi Köyü'nden vatandaşlar servis giremediği için çocukların yıllarıdır 2,5 kilometrelik yolu yürümek zorunda kaldıklarını belirterek; yolun açılmasını sağlayan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a teşekkür ettiler.

Deniztepesi Mahallesi Muhtarı İbrahim Ersöz konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi ; ''Çocuklarımız yıllarca 2,5 kilometrelik yolu yürüyerek okula gidip geldiler. Yol bozuk olduğu için servisler mahallemize girmediler. Biz soluğu ''Eğitimci'' Başkanımızın yanında aldık ve derdimizi kendisine ilettik. Başkanımız da çocuklarımızın yıllarca yürüyerek okula gidip geldikleri yolu hemen açtırdı. O andan itibaren Deniztepeli çocuklarımız da derin bir nefes aldı, sevinç çığlıkları attı.

Yıllardır ulaşıma kapalı olan Deniztepesi Kemişler Mevkii Okul yolunu düzenleyip, araç trafiğine açan Serik Belediye Başkanı Sayın. Prof. Dr. Ramazan Çalık ve değerli ekibine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.''


 

Editör: Haber Merkezi