Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi öncülüğünde Uluslararası Helal Turizm Derneği, Antalya'da kuruldu.

MÜSİAD Antalya Şubesi'den yapılan açıklamada, MÜSİAD'ın helal turizm konusunda yapmış olduğu çalışmanın sonuç verdiği, geçen yıl mayıs ayında MÜSİAD Antalya şubesi tarafından hazırlanan rapora göre oluşturulması planlanan Helal Turizm Derneği'nin, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun ve MÜSİAD Antalya Şubesi'nin destekleriyle Antalya merkezli kurulduğu kaydedildi.

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ramazan Kalken, helal turizm konusunda çok ciddi çalışmalar yaptıklarını ve bu süreçte destek veren, başta raporu hazırlayan akademisyenler ile derneğin kurulması sonrası çalışmalara verdikleri destekler sebebiyle MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve MÜSİAD Genel Merkezi Hizmetler Sektör Kurulu Başkanı Sertip Akşahin'e, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile Antalya Kültür Turizm Müdürü İbrahim Acar'a teşekkür etti.

Derneğin başkanlığına Erdal Türk seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise  şu isimlerden oluştu:

Fatih Nükte, Boğaçhan Göksu, Yusuf Yücel, Yusuf Gerçeker, İlknur Tataroğlu, Mehmet Talha Çizmeci, Mehmet Topaloğlu.

Derneğin Danışma Komitesinde ise Yrd. Doç. Dr. Ömer Akgün Tekin, Öğr. Gör. Abdullah Turhan, Prof. Dr. Fatih Gültekin, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Pamukçu, Yrd. Doç. Dr. Zeki Yaka ve Ali Serinoğlu yer aldı.  AA

 

 

 

Editör: Haber Merkezi