Mesut Avşar ve Zübeyde Avşar 2017 sezonunu Türkiye genelinde derecelerle kapatarak ödüllerini aldılar ve Serik'e bir kez daha gurur yaşattılar.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu 2017 Moto Drag Yarışları'nda aldıkları puanlarla Türkiye dereceleri yapan Mesut Avşar ve Zübeyde Avşar ödüllerini aldılar. Geçtiğimiz günlerde İzmir Konak'ta düzenlenen bir organizasyonla tüm Türkiye Motorsiklet Şampiyonlarını ağırlandı. Şampiyonluk gecesinde TMF başkanı Yunus Bekir Uçar, Avrupa Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, ödülleri törenle sahiplerine verdiler. Törende 2017 sezonunu boyunca başarılı yarışlar çıkararak Türkiye 2.'si olan Zübeyde Avşar ve Türkiye 3.sü olan Mesut Avşar da ödüllerini aldılar.

2017 sezonunda düzenlenen 2017 Moto Drag Yarışları'nda 6 ayak yarış yapılmıştı. Bu yarışların sonunda 91 puanla Mesut Avşar Türkiye 3.sü 120 puanla Zübeyde Avşar Türkiye 2.'si olmuştu. Mesut Avşar Street 600 sınıfında yarışarak başarıya ulaşırken, Zübeyde Avşar ise bayanlar sınıfında cesareti öz güveni ve tecrübesiyle başarı elde etmişti.

 2017 sezonunu başarı ile kapatan Avşar Çifti; ''2018 hazırlıklarımız şimdiden başladık. Keşke drag pistimiz olsa da antrenman ve yarışlarımızı burada Serik'te yapabilsek. 2017 yılında bizlere maddi manevi destek olan tüm eş ve dostlarımıza çok teşekkür ederiz.  İnşallah 2018 de daha iyi puanlar elde edeceğiz'' dediler.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi