Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Gençlik Hizmetleri Birimi faaliyeti olarak Müftülük ve Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle Çıraklık ve Kalfalık Eğitimi alan gençlere 'Değerler Eğitimi Semineri' düzenlendi.

 

Pazartesi günü saat 14.30'da Mesleki Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılan programa Serik İlçe Müftüsü İbrahim Keser, Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ferayim Genç, Müftülük Gençlik Koordinatörü İsmail Eken ile çırak ve kalfalar katıldılar.

 

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ferayim Genç'in açılış konuşmasının ardından seminer ile ilgili bilgi veren Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen; ''Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak ilçemiz gençlerine sadece Spor alanında değil  Gençlik Hizmetleri alanında da çeşitli faaliyetleri sunmaya çalışıyoruz. Bugün de bu faaliyetlerimizden biri olan Değerler Eğitimi semineri Çıraklık ve Kalfalık Eğitimi alan siz değerli gençlerimize İlçe Müftümüz İbrahim Keser tarafından yapılacak. Bu faaliyetin yapılmasında işbirliğinde bulunduğumuz ev sahibi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğümüze teşekkür ediyoruz.''dedi.

 

 Daha sonra Serik Mesleki Eğitim Merkezi Konferans salonunda düzenlenen "Değerler Eğitimi" seminerine konuşmacı olarak katılan İlçe Müftüsü İbrahim Keser, ahlak kelimesinin anlamından bahsederek; Ahlakın insan için olduğunu, güzel ahlakın nasıl kazanılabileceğini, özümüzde ve sözümüzde güzel ahlakın yeri ve güzel ahlaklı olabilmek için küçük tavsiyelerle değerler eğitimi seminerini sonlandırdı.

 

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi