Yıldız Kız Voleybolda Gülşen-Baki ve Toros Kaynak; Yıldız Erkek Futbolda Gülşen-Baki ve Tekeli, Antalya'da yıldız gibi parlıyorlar.

Serik'i Antalya'da temsil eden ortaokul yıldız kız ve erkek takımları aldıkları başarılı sonuçlarla Serik'in yüzü güldürdüler. Futbolda Gülşen-Baki ve Tekeli Ortaokulları Yıldız Erkek takımları çeyrek finale kaldılar. Serik'i temsil Antalya'ya giden üç takımdan biri olan 9 Mart Ortaokulu iseilk maçını kaybederek turnuvadan elendi.

Antalya Yıldız Kız Voleybol il şampiyonasında Serik'i temsilen katılan 3 takımdan Gülşen-Baki ve Toros Kaynak yıldız kızlar ise aldıkları başarılı sonuçlardan sonra son 16 takım arasına kalmayı başardılar. Yıldız kız voleybola olan yoğun ilgiden dolayı çok fazla ve güçlü takımın katıldığı şampiyonada Serikli yıldız kızların aldıkları sonuçlar başarılı olarak değerlendiriliyor.

Yukarıkocayatak YBO ise Yıldız Erkekler Voleybolda Serik'i temsilen gittiği Antalya'da ilk maçını yarın oynayacak. Yukarıkocayatak maçı kazanırsa son dört takım arasına kalacak.

Halim İzgi Başarıdan Memnun

Ortaokullar arasında Antalya'da alınan başarılı sonuçlar ise her konuda başarılı olmayı hedef edindiklerini sık sık vurgulayanSerik Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi'yi ise mutlu etmiş. İzgi Milli Eğitimin başındaki isim olarak bütün okulların her faaliyette katılması ve başarıyı artırmasını istiyor.
 
Editör: Haber Merkezi